Tempat Cetak Sticker Label Siap Hari Yang Sama

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_spacing=”default” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_row_inner column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_spacing=”default” centered_text=”true” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”56668″ animation=”None” hover_animation=”none” alignment=”” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Sticker Label untuk produk anda kini boleh ditempah dan siap dalam hari yang sama. Ya! Hari yang sama. Tempah pagi, petang siap. Cepatkan?

SEMAK HARGA & Tempah Sticker Siap Hari Yang Sama

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_column_text]

Bagaimana Cara Tempah?

Tempahan boleh dibuat secara dalam talian di laman produk Sticker Label One Heart Print. Sekiranya anda tidak mahir menggunakan aplikasi sesawang kami, anda juga boleh terus buat tempahan melalui emel dan whatsapp.

Ada Apa-Apa Pantang Larang?

Artwork atau fail design perlu disediakan mengikut saiz sticker yang diperlukan. Sebarang masalah pada artwork akan menyebabkan kelewatan pada proses cetakan seterusnya boleh membuatkan sticker anda tidak dapat disiapkan pada hari yang sama. Rujuk panduan penyediaan desain di sini.

[Tips Untuk Print Sticker Cepat & Murah]

Apa Pilihan Material Sticker Yang Ada?

Untuk tempahan sticker label siap hari yang sama, One Heart Print menyediakan pilihan senarai berikut:

  1. Gloss Ekonomi (mirrorkote)
  2. White PP (kalis air)
  3. Transparent (lutsinar & kalis air)

Selain material ini, One Heart Print juga mencetak pelbagai jenis material sticker label mengikut keperluan dan kegunaan anda. Hubungi kami untuk mengetahui pilihan-pilihan material yang lain.

Macam Mana Bentuk dan Potongan?

Siap hari yang sama bukan setakat cetak, kami juga potong mengikut bentuk yang anda inginkan. Sticker yang anda tempah kami potong secara kiss cut. Ramai pelanggan beri feedback, katanya mudah untuk cabut dan tampal pada produk.

Apa Kata Pelanggan Lain?

Dengan pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang percetakan, One Heart Print memastikan sticker label yang dihasilkan adalah berkualiti seperti yang ditempah. Ini sebahagian testimoni dan review yang diberi oleh para pelanggan:

 

Servis bagus & harga berpatutan. Staff berbudi bahasa. Highly recommended” – Shazwani

 

“Berpatutan, cepat, layanan staff baik. Terima kasih atas servis yang terbaik.” – Farah

 

Servis terbaik. Harga sangat berpatutan. Saya saran One Heart Print” – Julia Herman

 

Servis mengikut masa sekalipun masa tempahan yang sangat singkat. Khidmat pelanggan dan kualiti terbaik” – Devaladevi

 

“Khidmat pelanggan TERBAIK! ….. mudah berurusan, sangat profesional dan responsif….” – Carol

 

Saya Ada Pertanyaan Tentang Sticker

Kami gembira untuk membantu anda. Hubungi sahaja kami untuk sebarang pertanyaan lanjut. Lihat cara berhubung dengan kami di sini.

.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart
Open chat
Perlukan Bantuan?
Hi. Perlukan Bantuan?