Kami Mencetak Pelbagai Jenis Buku

Book Thread Sewn Binding Printing | One Heart Print

One Heart Print mencetak buku pelbagai jenis, saiz dan kegunaan. Dengan pengalaman lebih 10 tahun dalam industri, kami menyediakan servis cetakan buku berkualiti dan pantas pada harga berpatutan. Buku-buku yang anda tempah dicetak secara digital atau offset menggunakan teknologi cetakan moden. Pelbagai pilihan cetakan buku kami sediakan. Hubungi kami untuk pertanyaan dan sebutharga pantas. Kami menerima tempahan buku-buku berikut:

Buku Teks Universiti

Buku Akademik

Katalog Produk

Novel

Training Manual

Majalah & Buletin

Buku Panduan & Arahan

Buku Waranti

Buku Panduan Pekerja

Profil Syarikat

Note Book

Buku Log

Buku Rekod

Buku Laporan Tahunan

Diary Planner

Buku Menu

Majalah Sekolah

Kenapa One Heart Print?

Harga Cetakan Buku Paling Berpatutan di Malaysia. Kami mempunyai kepakaran dalam percetakan buku tak kira sama ada untuk tempahan kuantiti kecil dan besar. Menggunakan teknologi terkini, pasukan percetakan kami boleh menghasilkan buku dalam masa yang singkat. Kami juga boleh menyediakan perkhidmatan pencetakan buku dengan pelbagai kaedah penjilidan (binding) seperti saddle stitch, perfect binding, wire binding, thread sewn binding dan lain-lain. Pasukan kami mahir dalam percetakan buku akademik, percetakan majalah, percetakan katalog produk & profil syarikat. Hubungi kami sekarang untuk bercakap dengan khidmat pelanggan kami yang berdedikasi.

Hubungi kami melalui WhatsApp di 010 2989 259

atau emel di sales[at]oneheartprint.com

I ordered for a book printing and the result were beyond expectations. Expect high quality printing and welcoming staffs when it comes to One Heart Print. Definitely recommended!

Syariqul Azhar

Review 5 Bintang Di Google

Pertanyaan & Harga

CetakBuku #BookPrinting #SoftCover #HardCover #WireONoteBook #PrintBuku #PrintBooklet #Catalogue #CompanyProfile

Shopping Cart
Open chat
Perlukan Bantuan?
Hi. Perlukan Bantuan?