Sticker Label Naikkan Produk | One Heart Print

Bagaimana Kami Bantu Naikkan Produk Anda

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_spacing=”default” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Produk bagus tapi tak nampak menarik?

Produk bagus tapi tak berapa nak laku?

TAHUKAH ANDA?

Selain iklan dan pemasaran, salah satu cara efektif menyelesaikan masalah ini ialah dengan menggunakan sticker label untuk menaikkan seri produk. Pendek kata, produk yang sedap, perlu dilihat sedap dan menyelerakan. Baru pelanggan rasa nak beli.

Ini Cara Kami bantu Anda

~.~

1. Tempahan MUDAH & CEPAT Di Web

One Heart Print menerima tempahan melalui web sejak 2018. Sangat mudah. Pilih, Upload, Bayar. Boleh lihat cara tempahan di sini atau terus ke laman produk Sticker Label.

.

2. Servis Yang ‘Reliable’

Semua tempahan diurus secara sistematik oleh pasukan percetakan yang mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dalam bidang percetakan. Sistem pengurusan tempahan yang teratur membolehkan 99% peratus tempahan disiapkan mengikut masa. Tempahan yang dibuat melalui web akan menerima pengesahan tempahan, kemaskini status, dan rujukan penghantaran. Tidak lagi perlu risau.

.

3. Kualiti Cetakan Dijamin

Sticker Label yang anda tempah dicetak menggunakan teknologi terkini dengan profil warna menghampiri cetakan offset. Kualiti cetakan dijamin. Sekiranya berlaku kerosakan cetakan akibat kecuaian kami, anda boleh pulangkan kepada kami (dalam tempoh 3 hari) dan kami akan ganti cetak tempahan anda.

.

4. Masa Cetakan Pantas

Sticker Label anda mengambil tempoh seawal 1 hari untuk dicetak. Sekiranya anda mahu lebih cepat, pilih sahaja cetakan β€˜urgent’ dan sticker label anda akan disiapkan seawal HARI YANG SAMA!*

.

5. Penghantaran Ke Serata malaysia

Tak kira di mana anda berada, sama ada di Semenanjung Malaysia, Sabah mahupun Sarawak. Kami menyediakan khidmat penghantaran ke serata Malaysia.

.

6. Pelbagai pilihan material

Semua pengusaha produk nakkan yang terbaik untuk produk mereka. Anda boleh pilih pelbagai pilihan material yang kami tawarkan mengikut kesesuaian produk. Sekiranya anda sticker dengan material custom, boleh mohon sebutharga di sini.

.

7. Khidmat Design

Sekiranya anda tidak mempunyai design, kami juga menyediakan khidmat design dengan kadar caj yang sangat berbaloi.

.

8. Bantuan & Sokongan

Sekiranya anda memerlukan bantuan, boleh terus hubungi khidmat pelanggan. Pasukan kami terlatih untuk membantu para pelanggan yang terdiri daripada bisnes dan syarikat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart