Printing Products & ServicesSampul Raya

3 Sebab Untuk Beri Sampul Raya Kepada Pelanggan

By April 14, 2018 March 3rd, 2020 No Comments
Sampul Raya | One Heart Print
Harga Promosi Serendah RM255!

Langkau Artikel & Terus Lihat Sampul Raya One Heart Print

Klik Sini

1. Sebagai Satu Pemberian

Bisnes mana tak sayang pelanggan. Semua sayang. Dan pelanggan mana tak suka hadiah percuma. Semua suka. Sampul Raya ialah antara hadiah percuma yang murah yang anda boleh beri kepada pelanggan. Menurut Randy Garner, profesor sains perilaku, hadiah percuma membuatkan pelanggan rasa bertanggungjawab untuk membeli dengan lebih banyak. Jadi, jika ada mahukan bisnes jangka panjang, beri hadiah percuma.

2. Sebagai Alat Branding

Jenama yang berulang-ulang kali dilihat oleh seseorang mempunyai kesan ingatan yang lebih lama berbanding jenama yang hanya sekali atau beberapa kali dilihat atau didengar. Dengan sebab itu, pemilik bisnes dan jenama perlu pastikan logo dan jenama mereka berulang-ulang kali dilihat dan didengar. Salah satu cara yang efektif dan murah ialah dengan Sampul Raya.

3. Maklumat Perhubungan

One Heart Print sentiasa menyaran dan menggalakkan pelanggan meletakkan maklumat asas seperti laman web, nombor telefon dan emel pada Sampul Raya mereka. Samada pelanggan simpan atau mereka beri kepada orang lain, Kedua-duanya mempunyai kesan yang sama. Sesiapa sahaja yang memegang Sampul Raya akan terus mengetahui cara untuk menghubungi anda.

Bonus!

Selain ketiga-tiga sebab di atas, Sampul Raya secara tak langsung memberi gambaran kepada pelanggan bahawa anda betul-betul serius menjaga pelanggan. Ia membezakan bisnes anda dan pesaing lain. Ini meningkatkan kepercayaan pelanggan terhadap bisnes dan jenama anda. Lebih tinggi kepercayaan mereka, lebih selesa dan lebih setia mereka bersama bisnes anda. [Baca Artikel Sampul Raya Untuk Bisnes]

Apa Kata Pelanggan One Heart Print

Good service and patient and polite staff. Printing colour very solid and nice with reasonable price ! GOOD!

Tracy Fua

Service yang sangat cepat. Staff beri layanan yang terbaik. Love it!

Mastura Azhar

Servis terbaik, harga berpatutan!

Hamidi Zamri

Awesome service,designers are talented and very creative. Reasonable price..

Nur Suhaili Jaafar

Pekerja yang baik, soft spoken. Highly recommended! ?

Nurul Ibtisam Yaacob

Pertanyaan Sampul Duit Raya

oneheartprint.com

Klik untuk buat tempahan Sampul Duit Raya secara dalam talian.

Navigasi

Klik untuk datang terus ke lokasi One Heart Print. Kami buka 7 hari seminggu, Isnin hingga Ahad.

One Heart Print menerima tempahan mencetak sampul duit raya dan membuat penghantaran ke serata Malaysia (Termasuk Sabah & Sarawak) juga Singapura.