3 Apps Untuk Buat Design Online Free

[vc_row type=\”in_container\” full_screen_row_position=\”middle\” scene_position=\”center\” text_color=\”dark\” text_align=\”left\” overlay_strength=\”0.3\” shape_divider_position=\”bottom\”][vc_column column_padding=\”no-extra-padding\” column_padding_position=\”all\” background_color_opacity=\”1\” background_hover_color_opacity=\”1\” column_shadow=\”none\” column_border_radius=\”none\” width=\”1/1\” tablet_text_alignment=\”default\” phone_text_alignment=\”default\” column_border_width=\”none\” column_border_style=\”solid\”][vc_column_text]Untuk kegunaan peribadi mahupun bisnes, kepentingan desain grafik memang tak boleh dinafikan. Samada untuk diletakkan di dalam laman web mahupun media sosial. Kini anda boleh buat design anda sendiri. Ini kami senaraikan 3 Apps untuk buat design online yang percuma untuk anda cuba:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=\”in_container\” full_screen_row_position=\”middle\” scene_position=\”center\” text_color=\”dark\” text_align=\”left\” overlay_strength=\”0.3\” shape_divider_position=\”bottom\”][vc_column column_padding=\”no-extra-padding\” column_padding_position=\”all\” background_color_opacity=\”1\” background_hover_color_opacity=\”1\” column_shadow=\”none\” column_border_radius=\”none\” width=\”1/1\” tablet_text_alignment=\”default\” phone_text_alignment=\”default\” column_border_width=\”none\” column_border_style=\”solid\”][vc_custom_heading text=\”1. Canva\” use_theme_fonts=\”yes\”][image_with_animation image_url=\”7839\” alignment=\”center\” animation=\”Fade In\” border_radius=\”none\” box_shadow=\”none\” max_width=\”100%\”][vc_column_text]Canva adalah satu apps yang sangat sesuai untuk media sosial. Template mengikut saiz imej media sosial telah disediakan. Anda hanya perlu pilih dan edit. Untuk penggunaan yang minimal dan simple, canva memang sangat efektif untuk menjadikan media sosial anda lebih menarik.

Seperti apps percuma yang lain, versi percuma mempunyai banyak limitasi. Tetapi ia sudah memadai untuk kegunaan biasa-biasa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=\”in_container\” full_screen_row_position=\”middle\” scene_position=\”center\” text_color=\”dark\” text_align=\”left\” overlay_strength=\”0.3\” shape_divider_position=\”bottom\”][vc_column column_padding=\”no-extra-padding\” column_padding_position=\”all\” background_color_opacity=\”1\” background_hover_color_opacity=\”1\” column_shadow=\”none\” column_border_radius=\”none\” width=\”1/1\” tablet_text_alignment=\”default\” phone_text_alignment=\”default\” column_border_width=\”none\” column_border_style=\”solid\”][vc_custom_heading text=\”2. Piktochart\” use_theme_fonts=\”yes\”][image_with_animation image_url=\”7842\” alignment=\”center\” animation=\”Fade In\” border_radius=\”none\” box_shadow=\”none\” max_width=\”100%\”][vc_column_text]Jika anda mempunyai pelbagai info yang ingin dikongsi samada di laman web atau media sosial, Piktochart adalah apps yang sangat sesuai dengan anda. Piktochart membolehkan anda membuat infografik yang mudah sekalipun anda tidak mempunyai kepakaran seorang designer.

Hasilnya mungkin tidak sehebat hasil sentuhan designer, tapi memadai sebagai permulaan anda menyebarkan info.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=\”in_container\” full_screen_row_position=\”middle\” scene_position=\”center\” text_color=\”dark\” text_align=\”left\” overlay_strength=\”0.3\” shape_divider_position=\”bottom\”][vc_column column_padding=\”no-extra-padding\” column_padding_position=\”all\” background_color_opacity=\”1\” background_hover_color_opacity=\”1\” column_shadow=\”none\” column_border_radius=\”none\” width=\”1/1\” tablet_text_alignment=\”default\” phone_text_alignment=\”default\” column_border_width=\”none\” column_border_style=\”solid\”][vc_custom_heading text=\”3. Pixlr\” use_theme_fonts=\”yes\”][image_with_animation image_url=\”7844\” alignment=\”center\” animation=\”Fade In\” border_radius=\”none\” box_shadow=\”none\” max_width=\”100%\”][vc_column_text]Aplikasi edit imej online Pixlr membolehkan anda mengedit foto dengan lebih 600 overlay, effect & frame. Ia juga boleh didapati di Play Store dan Apps Store. Pixlr popular dikalangan pengguna Instagram. Ia adalah pilihan apps yang baik sehingga anda berpindah kepada menggunakan apps berbayar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart
Open chat
Perlukan Bantuan?
Hi. Perlukan Bantuan?