Offer & Promotion / Tawaran & PromosiSampul Raya

Tempahan Sampul Duit Raya 2020 Kini Dibuka

By February 16, 2020 March 19th, 2020 No Comments

Raya dah tak lama. Kalau ikutkan takwim tahunan, Hari Raya Aidilfitri Tahun 2020 akan jatuh pada 24 Mei 2020. Untuk itu, One Heart Print telah membuka tempahan sampul duit raya bagi tahun ini.

Sampul Duit Raya One Heart Print:

Ini sebahagian sebab mengapa syarikat dan bisnes di Malaysia memilih untuk membuat tempahan dengan One Heart Print:

Nak buat pertanyaan?

Hubungi One Heart Print di 03 6177 4260 atau emel [email protected] untuk pertanyaan. Anda juga boleh hantar terus pertanyaan untuk Tempahan Sampul Duit Raya di sini.

Kenapa perlu tempah awal?

Pembuatan Sampul Raya perlu melalui beberapa proses. Kerana itu sampul raya mengambil masa 7 hingga 10 hari untuk disiapkan. Tempoh masa ini boleh menjadi lebih panjang akibat kesesakan tempahan yang selalu berlaku di masa saat akhir menghampiri tarikh hari raya.

Kerana itu banyak syarikat dan bisnes membuat tempahan seawal mungkin, sekitar 4 atau 5 bulan sebelum hari raya bagi mengelak risiko kelewatan.

Kenapa One Heart Print?

Kualiti khidmat pelanggan yang memuaskan sentiasa membuat pelanggan rasa gembira dan berpuas hati. Lihat apa kata mereka. Kesemua tempahan sampul duit raya dicetak dengan kualiti terjamin selain dihantar menepati tempoh masa yang dijanjikan.

One Heart Print sebagai Pusat Percetakan Sehenti Kuala Lumpur beroperasi 7 hari seminggu, Isnin hingga Ahad. Dengan pengalaman luas dalam bidang percetakan, kepuasan pelanggan menjadi fokus utama menjadikan One Heart Print sebagai solusi percetakan yang dipercayai oleh syarikat/bisnes kecil & sederhana juga korporat.

oneheartprint.com

Klik untuk hantar pertanyaan dan mohon sebut harga Sampul Duit Raya secara dalam talian.

Whatsapp

Klik untuk bertanya terus kepada kami tentang Sampul Duit Raya melalui aplikasi WhatsApp.

Navigasi

Klik untuk datang terus ke Pusat Percetakan One Heart Print. Buka 7 hari seminggu, Isnin hingga Ahad.