Kad KahwinUncategorized

Tempah Kad Kahwin Online : 5 Minit Sahaja

By January 9, 2019 March 20th, 2019 No Comments
Kad Kahwin Ekspres Floral B | One Heart Print

Mencari dan menempah Kad Kahwin yang sesuai boleh jadi leceh dan memenatkan.

Apa yang ramai orang buat?

  1. Google Kad Kahwin n tengok tempat-tempat yang boleh tempah Kad Kahwin.
  2. Senaraikan semua tempat-tempat yang dijumpai.
  3. Ajak mak teman. Naik kereta, start enjin dan pergi dari satu kedai ke satu kedai.
  4. Sampai kedai ketiga, dah rasa penat. Last-last ambil apa yang ada je.

.

Letih pun letih

Minyak kereta habis

Habis duit bayar parking

SEKARANG DAH TAK PERLU….

Tak perlu bayar parking.

Tak habis minyak kereta.

Tak perlu penat-penat datang kedai.

Kad Kahwin Online Jer...

✅ Pencetak Kad Kahwin Yang Dipercayai

✅ Salinan e-card diemel kepada anda.

✅ Pelbagai pilihan desain terkini

✅ Harga jimat & berpatutan

✅ Penghantaran ke serata Malaysia

Kini anda boleh tempah Kad Kahwin dari rumah secara online. Ikuti langkah-langkah yang kami sediakan dibawah atau tonton video tutorial untuk memudahkan anda membuat tempahan Kad Kahwin Online. Mudah dan jimat. Untuk kelancaran proses tempahan, kami sarankan anda menggunakan PC atau komputer riba.

Langkah-Langkah membuat Tempahan

1. Klik link untuk order Kad Kahwin Online

2. Pilih Corak Kad Kahwin

Pelbagai tema, corak, warna dan saiz kad telah kami sediakan untuk anda. Tinggal anda pilih sahaja.

Kad-Kahwin-Online-Pelbagai-Pilihan | One Heart Print

3. Pilih Material, Kuantiti & Jenis Tempahan

Kami menyediakan pilihan material ekonomi yang menjimatkan serta material premium dengan sedikit tambahan kos untuk kad yang lebih cantik.

Anda juga boleh memilih jenis tempahan ekspres atau normal. Kuantiti minimum tempahan bermula dari 50 keping sahaja.

Kad-Kahwin-Online-Pilih-Kuantiti | One Heart Print

4. Klik 'Personalize' atau 'Start Design'

Kad-Kahwin-Online-Hadapan-Kad | One Heart Print

5. Pilih Warna Kad

Kad-Kahwin-Online-Pilih-Warna | One Heart Print

6. Edit & Masukkan Maklumat

Edit teks template dan masukkan maklumat-maklumat anda.

  1. Nama Singkat Pengantin Lelaki & Pengantin Perempuan
  2. Tarikh & Hari
  3. Nama Ibu Bapa Pengantin
  4. Nama Penuh Pengantin.
  5. Lokasi Majlis.
  6. Aturcara Majlis
  7. No Telefon

Anda juga boleh masukkan Kod QR link Google Map ke lokasi majlis.

Kad-Kahwin-Online-Tukar-Teks | One Heart Print
Edit dan masukkan teks.
Masukkan gambar di sini jika anda mahu.
Masukkan link Google Map untuk jana kod QR.

7. Add to Cart & Checkout

Kad-Kahwin-Add-To-Cart | One Heart Print

Selesai! Anda hanya perlu tunggu tempahan anda dihantar kepada anda melalui kurier. Tempoh cetakan kad ialah 1 – 5 hari berkerja manakala tempoh penghantaran bergantung kepada lokasi anda.

Video Tutorial

Tempah Kad Kahwin Secara Online

Anda Suka Cara Lama?

Boleh datang ke One Heart Print untuk buat tempahan secara bersemuka. Staf Jualan kami sedia membantu.