Info & Updates / Maklumat & Kemaskini

Sampul Raya Keluarga – Tempahan Kini Dibuka

By March 11, 2020 March 19th, 2020 No Comments
Sampul Raya Keluarga Tempahan Dibuka | One Heart Print

Tempahan Sampul Raya Keluarga kini telah dibuka. Anda kini boleh menempah sampul raya dengan gambar anda sendiri bersama keluarga. Nak letak gambar dengan pasangan sahaja, boleh. Nak letak gambar berserta anak-anak, boleh. Nak letak gambar keluarga besar pun boleh.

(Sini jika anda mahu tempah Sampul Raya untuk Bisnes)

Tempah secara dalam talian (Online). Sepenuhnya.

Sampul Raya Keluarga keluaran One Heart Print boleh ditempah secara atas talian menggunakan smartphone. Sangat mudah. Tak perlu susah-susah datang kedai. Anda boleh tempah sampul raya tak kira di mana sahaja anda berada. Asalkan ada smartphone dan talian internet.

KUANTITI

Kuantiti tempahan bagi sampul raya keluarga bermula kuantiti serendah 100pcs. Ya, hanya 100pcs. Sangat sesuai untuk keluarga kecil. Bagi anda yang merasakan kuantiti 100pcs terlalu sedikit untuk keluarga yang besar, pilihan kuantiti 150pcs, 200pcs, 300pcs dan 500pcs turut disediakan. Terpulang kepada anda untuk memilih mengikut kesesuaian.

Gambar

Kami sarankan gambar yang anda ambil sendiri dan buan gambar yang dikongsi oleh orang lain melalui aplikasi WhatsApp. Ini kerana gambar yang dihantar melalui WhatsApp telah dikurangkan kualiti dan tidak sesuai untuk cetakan sampul raya.

HARGA

Maklumat harga boleh dilihat di sini.

 

Penghantaran macam mana?

One Heart Print menerima tempahan dari serata Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapore. Penghantaran ke semua lokasi di tempat-tempat ini boleh dibuat menggunakan khidmat kurier.

Ok cun. Jadi sekarang macam mana cara tempah? klik cara tempah.

SAMPUL RAYA KELUARGA ANDA

Sampul raya keluarga anda akan dicetak dan diproses dalam tempoh 7-10 hari. Ini bergantung kepada queu tempahan. kebiasaan setiap tahun, semakin menghampiri tarikh Hari Raya, tempahan menjadi semakin sesak. Tempahan yang dibuat lewat berisiko untuk mengalami kelewatan. Untuk itu kami sarankan kepada semua pelanggan untuk membuat tempahan awal. Nak tempah sekarang?

Saiz sampul ini sesuai dan muat untuk duit raya bernilai kecil seperti RM1 & RM5 juga untuk wang kertas bernilai besar seperti RM50 & RM100.