One Heart Print menyediakan khidmat cetakan buku digital, offset & Print-On-Demand (POD). Pelbagai jenis buku yang kami cetak seperti Perfect Bind Book, Saddle Stitch Booklet dan Hard Cover Annual Report.

 

BUKU & BOOKLET

 

Tengah cari tempat print buku?

Yang boleh print cepat

MOQ 50 buku 

Dipercayai ramai

Harga jimat & berbaloi

Dan paling penting cetakan cantik berkualiti.

 

Kenapa Ramai Pilih One Heart Print?

.

✔️ Boleh Order bila-bila masa. 24 jam 7 hari seminggu

✔️ Cetakan cantik

✔️ Servis cepat

✔️ Harga terbaik

✔️ Kualiti dijamin

I ordered for a book printing and the result were beyond expectations. Expect high quality printing and welcoming staffs when it comes to One Heart Print. Definitely recommended!

Syariqul Azhar

Bila tiba masa nak cetak buku, dah tentu anda mahukan buku yang berkualiti, cetakan yang cantik dan penjilidan(binding) yang kukuh dan kemas. Untuk itu anda perlukan syarikat percetakan seperti One Heart Print yang meletakkan kualiti sebagai keutamaan.

Macam mana nak print buku? Setelah file anda siap dan sedia untuk dicetak, dapatkan sebutharga percuma dari kami secara. Pertanyaan harga kebiasaannya akan dibalas sepantas 10 minit. Anda juga boleh terus datang ke One Heart Print untuk melihat jenis dan pilihan penjilidan(binding) buku selain lihat sendiri contoh-contoh buku yang pernah kami cetak.

Anda nak bagi cetakan buku yang murah dan berkualiti? Segera hubungi kami! One Heart Print berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang percetakan dan dah ramai yang kami bantu

#PrintBuku #Booklet #PerfectBind #PerfectBind #PrintMajalah #HardCoverBook #AnnualReport #CorporateProfile

Shopping Cart
Open chat
Perlukan Bantuan?
Hi. Perlukan Bantuan?